Fotografer

Klikk på hvilken type fotograf du er ute etter, eller scroll nedover for å se alle våre fotografer.

Bjelland foto

Fotograf Thomas Bjelland er portrett og reklamefotograf med studio i Flekkefjord.
Les mer

Dannevig Foto AS

Fotograf Alf-Georg Dannevig. Arbeider mest med landskapsfotografering, og reklame og industri. Har studio i Arendal.
Les mer

Fotograf Astrid Marie Årdal

Holder til i Gjerstad, men tar også oppdrag over hele landet. Fotograferer bryllup og portretter, samt sport og bedrift. Stort hjerte for hestefotografering.
Les mer

Fotograf Charlotte Østervold

Fotograf Charlotte Østervold er portrettfotograf hos elitefoto Kjøstvedt i Kristiansand. Har svennebrev, og over 20 års erfaring innen portrettfotografering.
Les mer

Fotograf Elida Åsland

Fotograf med svennebrev. Fotograferer portrett, kunst og natur. Bor i Kristiansand, men tar imot kunder på hele Sørlandet.
Les mer

Fotograf Elisabeth Teigland

Elisabeth er portrettfotograf og daglig leder for elitefoto i Kristiansand. Butikken i Markensgate har fotostudio i underetasjen, her har hun fotografert barn, ungdom og familier siden 2006.
Les mer

Fotograf Janicke @ vis meg ditt hjerte

Fotograf Janicke Vestheim Sørensen, har studio i MANDAL, og tar på seg oppdrag på hele Sørlandet. Janicke er fotograf med svennebrev og leverer flotte håndlagde kvalitetsprodukter. Hun fotograferer baby, barn, søsken og familie.
Les mer

Fotograf Kristina Fagerdal

Gravid, nyfødt og familiefotograf med fokus på tidløse og levende bilder. Tilbyr fotografering i norsk vakker natur eller i lyst og tidløst studio innendørs. 
Les mer

Fotograf Maren Granås

Fotograf Maren Granås Tønnessen, bosatt i Vennesla. Jeg tar hovedsakelig portrettbilder av barn, familie og bryllup.
Les mer

Fotograf Odd Arne Nomedal

Fotograf i Mandal med et av sørlandets største fotostudio, med fokus på barn, konfirmanter og familiegrupper. Spesialisert oss på store generasjons bilder. 
Les mer

Fotograf Øystein Melhus Venås

Fotograf Øystein Venås Sørensen. Fotograferer bryllup, portrett, reklame, events m.m. Holder til i Kristiansand, men kan reise de fleste steder ved behov.
Les mer

Fotograf Peder Austrud

Fotograf Peder Austrud startet sin karriere som motefotograf i Oslo, flyttet deretter til Sørlandet og har opparbeidet seg en høy faglig kompetanse. Holder til midt i Norges sydligste gågate.
Les mer

Fotograf Rebecka Sandbacka

Holder til i Arendal, men reiser verden rundt for å fange kjærlighet på bilder. Fokus på bryllup, par/forlovelse, nyfødt og barn/familie.
Les mer

Fotograf Sødahl

Profesjonell fotograf med fokus på bryllup. Holder til i Kristiansand og tar på meg oppdrag over hele Sørlandet. 
Les mer

Fotograf Tom Knudsen

Fotograf Tom Knudsen er utdannet medielærer og fotograf med svennebrev.  Arbeider til vanlig som ‘husfotograf’ for Nasjonal Digital LæringsArena (ndla.no) med produksjon av digitale læremidler
Les mer

Fotokunstner Torbjørn Henriksen

Jeg bor i Søgne og har studio der, men fotograferer der kunden måtte ønske Jeg er fotograf med svennebrev og mesterbrev. Fotograferer bryllup, portrett, reklame, natur og fotokunst. Jeg tar også natur, miljøer/steder og fotokunstbilder som er for salg
Les mer

Galleri Imago AS

Fotografmester Klara Kristine Liland, portrettfotograf med studio i Flekkefjord sentrum.Fotograferer alt innen portrett fra nyfødt til barn, konfirmanter, familier og bryllup.
Les mer

Resvik Fotostudio

Hos Resvik Fotostudio fotograferer vi små og store – med litt magi og glitter!  Vi holder til i Grimstad og fjern og nær er hjertelig velkommen hit for fotografering!
Les mer

Studio Design

Fotograf Kristin Heier har fotografert portretter og bryllup siden 1999 og leverer fotohåndverk av høy klasse. Hun har i tillegg en fantastisk evne til å skape en god og trygg atmosfære med lave skuldre under selve fotograferingen. Hun fotograferer også for bedrifter.
Les mer