Fotograf Kristina Fagerdal

Gravid, nyfødt og familiefotograf med fokus på tidløse og levende bilder. Tilbyr fotografering i norsk vakker natur eller i lyst og tidløst studio innendørs. 

E-post: fagerdalkristina@gmail.com
Tlf: 908 28 353
Web: www.kristinafagerdal.no
Instagram: fagerdal.fotografering

Fotograf Kristina Fagerdal

Mer info om meg: 
Hei! Jeg heter Kristina og bor i Vennesla, sammen med min mann og våre tre barn. Jeg elsker å bo litt landlig, da skogen og naturen inspirerer meg mye i jobben min.

Etter 6 års erfaring som gravid og nyfødtfotograf har jeg funnet ut at det jeg virkelig brenner for er å hjelpe andre mennesker med å komme i kontakt med seg selv, bremse tiden og nyte det som er her og nå. 

En fotografering hos meg kan være både i norsk vakker natur, eller i mitt lyse og tidløse studio i Vennesla. Jeg vil hjelpe og støtte deg hele veien, så ønskene dine blir til ferdige kvalitets produkter du og familien din vil få glede av i generasjoner. 

Du må gjerne ta kontakt med meg HER
om du ønsker å forevige dyrebare minner!