Fotograf Rebecka Sandbacka

Holder til i Arendal, men reiser verden rundt for å fange kjærlighet på bilder. Fokus på bryllup, par/forlovelse, nyfødt og barn/familie.

E-post: rebecka.sandbacka@gmail.com
Tlf: 407 15 686
Web: www.rebeckasandbacka.com
Facebook: Fotograf Rebecka Sandbacka
Instagram: rebeckasandbacka

Fotograf Rebecka Sandbacka

Bryllupsfotograf på Sørlandet

Bryllupsfotograf på Sørlandet som elsker å fange kjærlighet på bilder. For det er ofte de nærmeste vi glemmer å ta bilder sammen med, de som betyr mest. For meg handler fotografering om å fange øyeblikk, følelsen i rommet. Derfor kommer jeg gjerne hjem til deg for å fange så naturlige bilder som mulig av deg og dine nære og kjære.

Så lenge jeg kan huske har jeg søkt etter det vakre i hverdagen, som liten var det beste jeg visste å innrede og designe dukkehus og skape nye rom og stilleben. Kameraet gav meg en mulighet til å fange alle disse øyeblikk og rommene på en helt annen måte enn jeg hadde gjort tidligere, og jeg begynte å fortelle historier gjennom bildene jeg tok. Med min første kamera, begynte jeg også å se verden som et stort kunstverk. Et eneste stort kunstverk i stadig forandring, hvor kameraet ga meg muligheten til å ta vare på øyeblikk som ellers ville gått nærmest ubemerket forbi.

Jeg er nysgjerrig på hva verden har å by på. Å få fanget alt det vakre i verden på bilde. For skjønnhet er noe jeg er overbevist over at finnes i hvert eneste øyeblikk som passerer, bare man vet hvordan man skal se på det. Alle har vi en historie å fortelle, og jeg vil hjelpe å formidle denne