Fotograf Mona Hauglid

Holder til i Arendal og fotograferer portretter, bedrifter, eventer, boudoir, barn og familie.

E-post: hei@monahauglid.no
Tlf: 410 24 332
Web: www.monahauglid.no
Facebook: Mona Hauglid Foto
Instagram: monahauglidfoto

Fotograf Mona Hauglid

Heisann!

La oss få det frem i lyset med en gang; jeg er nordlending. Bare sånn at du er innforstått med det 😉 Det er alltid mye latter og moro i studioet mitt i Arendal, og jeg elsker å fotografere mennesker. Jeg brenner for å fange både øyeblikk og uttrykk som betyr noe. Uansett om det er portretter til babyen, konfirmanten, 40-åringen, pensjonisten eller familien, forteller alle en historie. En historie som er verd å fange for all tid. 

De aller fleste er ukomfortable foran kamera, og jeg er opptatt av å skape et trygt og avslappet miljø for både store og små. Enten det er en sjenert tenåring, travle småbarnsforeldre eller sultne babyer, er det viktig å ta tiden til hjelp og la alle finne roen i det vi skal gjøre. Og er du usikker på hvordan du skal håndtere å stå foran kamera, vil jeg sørge for å lære deg alt du trenger å vite for å føle mestring, så du får bilder du blir stolt av.