Fotokunstner Sørlandet

Er du på leting etter en fotokunstner på Sørlandet? Ønsker du kunst på veggen? Her finner du medlemmer av Sørlandske Fotograflaug som tar denne typen fotograferinger. Vi har fotografer i hele Agder, både Vest-Agder og Aust-Agder.

Dannevig Foto AS

Fotograf Alf-Georg Dannevig. Arbeider mest med landskapsfotografering, og reklame og industri. Har studio i Arendal.
Les mer

Fotograf Astrid Marie Årdal

Holder til i Gjerstad, men tar også oppdrag over hele landet. Fotograferer bryllup og portretter, samt sport og bedrift. Stort hjerte for hestefotografering.
Les mer

Fotograf Elida Åsland

Fotograf med svennebrev. Fotograferer portrett, kunst og natur. Bor i Kristiansand, men tar imot kunder på hele Sørlandet.
Les mer

Fotograf Odd Arne Nomedal

Fotograf i Mandal med et av sørlandets største fotostudio, med fokus på barn, konfirmanter og familiegrupper. Spesialisert oss på store generasjons bilder. 
Les mer

Fotograf Peder Austrud

Fotograf Peder Austrud startet sin karriere som motefotograf i Oslo, flyttet deretter til Sørlandet og har opparbeidet seg en høy faglig kompetanse. Holder til midt i Norges sydligste gågate.
Les mer

Fotograf Sødahl

Profesjonell fotograf med fokus på bryllup. Holder til i Kristiansand og tar på meg oppdrag over hele Sørlandet. 
Les mer

Fotokunstner Torbjørn Henriksen

Jeg bor i Søgne og har studio der, men fotograferer der kunden måtte ønske Jeg er fotograf med svennebrev og mesterbrev. Fotograferer bryllup, portrett, reklame, natur og fotokunst. Jeg tar også natur, miljøer/steder og…
Les mer

Lurer du på hva Sørlandske Fotograflaug er? Klikk her for å lese om lauget.