Fotograf Astrid Marie Årdal

Holder til i Gjerstad, men tar også oppdrag over hele landet. Fotograferer bryllup og portretter, samt sport og bedrift. Stort hjerte for hestefotografering.

E-post: astridmarie.ardal@gmail.com
Telefon: 94 78 25 49
Web: https://www.amaardal.com
Facebook: amaardalfoto
Instagram: fotograf.amaardal/

Fotograf Astrid Marie Årdal

Hei, mitt navn er Astrid Marie Årdal og jeg holder til i Gjerstad. Jeg er født og oppvokst mellom fjorder og fjell i vakre Sogn og Fjordane, og flyttet til Gjerstad våren 2022 – etter fire år i Kragerø. Jeg fotograferer aller mest i området rundt i/rundt Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Vegårshei og Kragerø – men er veldig åpen for å reise lenger til fotograferinger!

Min største lidenskap ved siden av foto er hest og hestesport, og over halve livet har jeg enten ridd eller tatt bilder av hester. Gjennom karrieren min så langt er det bilder av nettopp hestene som har stått mitt hjerte aller nærmest. I de senere år har jeg også fått øynene mer og mer opp for familie- og portrettfotografering, og en liten forkjærlighet for bryllupsfotografering. Jeg elsker å være en flue på veggen som kan fange stemningen i løpet av en bryllupsdag, eller krype rundt i buskene for å finne noen spennende vinkler eller innramminger til stemningsbildene.

Fotograferingene skjer både hjemme hos kunder eller på utendørs lokasjoner, og min personlige favoritt er når man får litt ekte norsk natur som bakteppe for enten bryllups-, familie- eller portrettbildene!

I tillegg til egne oppdrag fotograferer jeg også for Reed Foto på videregående skoler på høsten.