Sandra Lovise Fotografi

Fotograf med fokus på familie, livsstil, reportasje, konfirmant og bedrift. Studio i Mandal.

Epost: hei@sandralovisefotografi.no
Tlf: 980 22 387
Nettside: www.sandralovisefotografi.no
Facebook: SandraLoviseFotografi
Instagram: sandra_lovise_fotografi

Fotograf Sandra Lovise

Jeg har jobbet som fotograf  i over 10 år, ved siden av jobb som journalist og digital markedsfører. Jobber nå fullt som fotograf og bruker hovedsaklig naturlig lys. Har nå også eget studio midt i Mandal sentrum i 3. etasje i Gamle Postgården. 

Å portrettere er noe av det vakreste jeg gjør. Og det gjør jeg av mennesker i alle aldre. Jeg har en ekstra kjærlighet for å fotografere barn og fange øyeblikkene der de er i sin egen verden og i sitt naturlige element. I tillegg samarbeider jeg med en rekke bedrifter og butikker og leverer innhold til deres kanaler både på nettsider og til sosiale medier. 

Som tidligere reportasjejournalist er jeg også opptatt av å fange historier, og er alltid på jakt etter de små detaljene og følelsene i et fotografi.

Jeg holder også fotokurs får både ungdom og voksne.