Fotograf Elida Åsland

Fotograf med svennebrev. Fotograferer portrett, kunst og natur. Bor i Kristiansand, men tar imot kunder på hele Sørlandet.

E-post: fotografelida@gmail.com
Tlf: 95 77 05 09
Web: www.fotografelida.com
Facebook: fotografelida
Instagram: fotografelida

Fotograf Elida Åsland

Hei! Jeg heter Elida og er fotograf. Jeg bor i Kristiansand med kjæresten Helge. Men jeg er født og oppvokst i Åseral, en stor og vakker kommune med lite folk. Jeg fotograferer for det meste i Kristiansand og ellers rundt på Sørlandet. Men er ikke redd for å reise!

Det jeg liker aller best med å være fotograf er å fange et øyeblikk i andres liv. Å fryse et øyeblikk som man kan se tilbake på og huske hvem man var og hvordan livet var akkurat i det sekundet.

Flytte er noe jeg har øvd masse på, for å kunne bli den fotografen jeg er idag. Totalt har jeg budd 7 forskjellige plasser, og flyttet alle mine ting 13 ganger.

Jeg liker å tenke på meg selv som litt komiker og klovn (selv om jeg er livredd klovner). Jeg elsker å få folk til å smile og le! Men det er de melankolske og ærlige bildene jeg liker aller best å se tilbake på.

Ellers er jeg glad i mørke personlige prosjekter, medlem av Agder Vikinglag, avhengig av TV serier, og har en stor forkjærlighet for landet Færøyene (min mors hjemplass).

Ta gjerne kontakt med meg HER, om du syns jeg er fotografen for deg!