Fotografi – Vis meg ditt hjerte

Fotograf Janicke Vestheim Søresnen, studio i MANDAL.
Jeg har studert mediekunnskap med fordypning i fotografi ved Universitetet i Agder, og startet mitt enkeltmannsforetak i 2013. Jeg fotograferer baby, barn, søsken og familie. Tar oppdrag på Sørlandet.

E-post: post@vismegditthjerte.no
Tlf: 90 13 686
Web: www.vismegditthjerte.no
Facebook: vismegditthjerte
Instagram: vismegditthjerte

Om Fotografi – vis meg ditt hjerte

Fotografi – vis meg ditt hjerte ønsker å skape nære, levende, lekende, drømmende og kreative bilder med mennsker i sentrum. Jeg er opptatt av å fange samspillet mellom dem og gnisten hos den enkelte.

Det settes alltid av god tid, tid til å bli trygg, tid til å varme seg opp, tid til å tenne gnisten. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal bli en unik og god opplevelse.

Studioet mitt befinner seg et steinkast fra huset mitt i skogen. Studioet er utradisjonellt og har en god og lun atmosfære med god høyde under taket. Mange gode øyeblikk er fanget her. Jeg elsker å ta skogen og omgivelsene ute i bruk som studio. Her fotograferer jeg  med det lyset som er naturlig tilstede. Adressen til studio er Haddelandsveien 308, 4517 Mandal. Ca 15 min fra mandal sentrum.

Fotografi er min store lidenskap og har vært det fra tidlige barneår. Et enkelt bilde er for meg en døråpner til både hukommelsen, og inn i en eventyrlig fantasiverden.

Jeg er et drømmende menneske og ønsker at dette gjenspeiles i bildene mine.