Resvik Fotostudio

Hos Resvik Fotostudio fotograferer vi små og store – med litt magi og glitter!  Vi holder til i Grimstad og fjern og nær er hjertelig velkommen hit for fotografering!

E-post: post@resvikfoto.no
Tlf.: 48 12 10 74
Web: www.resvikfoto.no
Facebook: resvikfotogrimstad
Instagram: resvikfoto


Fotograf Siw Resvik, Resvik Fotostudio
Fotograf Siw Resvik

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av kvalitet og service. Og jeg tar ikke bilder – jeg lager dem – spesielt til deg.

Du forteller hva du ønsker av bildene og jeg bruker min erfaring, kunnskap og kreativitet for å gi deg det du ønsker – bilder du kommer til å elske for alltid! Bildene skal vise barn og voksnes personlighet, og farger, lys, vinkler, posering og uttrykk skal fremheve denne.  Jeg elsker å fotografere for å gi minner og følelser en lengre levetid.

Minnene og forventningene til den voksende magen, og det nyfødte lille nurket som vokser ut av armkroken så alt for fort. Den lille skjønningen som rullet rundt, satt seg opp, krabbet og til slutt tasset rundt helt uten støtte.

Barna som sakte men sikkert bare ble større og større, og plutselig er tenåringer. Og familiebildene som for alltid kommer til å være uvurderlig.

Og jeg vil ta portrettbilder av deg for at du skal se hvor utrolig flott du er. Jeg ønsker å gi deg bilder du vil sette pris på resten av ditt liv. 
Så si meg, hva slags bilder ønsker du?