Fotograf Maren Granås

Fotograf Maren Granås Tønnessen, bosatt i Vennesla.
Jeg tar hovedsakelig portrettbilder av barn, familie og bryllup.

E-post: marengranaas@hotmail.com
Tlf: 99 33 99 96
Instagram: https://www.instagram.com/fotomarengranaas/
Facebook: https://www.facebook.com/fotomarengranaas/


Fotograf Maren Granås

Hei! Jeg heter Maren G. Tønnessen.

Jeg er født i 1998, oppvokst i Vennesla. Fant min store kjærlighet fra Søgne og flyttet sammen i Vennesla i 2020.

Jeg gikk i 2014 på Medier og kommunikasjon ved Vennesla VGS og startet et enkeltmannsforetak i 2017. I flere år har jeg arbeidet med fotograferinger i kombinasjon med grunnskolelærerutdanningen 5-10. Nå er jeg ferdig utdannet og starter som kontaktlærer på vennesla ungdomskole. På vus får jeg undervise i mediefaget og kombinerer med fotografering i helgene og feriene.

Har studio hjemme på Grasljiordet i Vennesla, men liker godt å ta noen kjøreturer for å fange ditt øyeblikk der du er. Jeg elsker å jobbe sammen med mennesker for å skape gode minnene sammen, og ikke minst eviggjøre de med bilder.

Jeg ble medlem av Norges fotografforbund (NFF) i 2020 og ser alltid frem til å kunne lære noe nytt i lag med andre kollegaer.

Vil gjerne høre fra deg om du ønsker fotografering av meg!

-Maren