Fotograf Gunnar Tjomlid, Qualia AS

Gunnar har sin base i Vennesla og Oslo, og fotograferer portretter, restaurant/mat, eventer, reportasje, bryllup, boudoir og bedrifter.

E-post: post@qualia.no
Tlf: 909 25 338
Web: www.qualia.no
Facebook: www.facebook.com/qualiaas – Qualia
Instagram: @qualiaphoto (Tidligere @tjomlidfoto)

Fotograf Gunnar Tjomlid

Hei!

Jeg heter Gunnar Roland Tjomlid og bor for tiden i Vennesla – med fast pendling til vår leilighet i Oslo hvor min samboer bor.

Jeg er født i 1974 i Tanzania hvor jeg bodde til jeg var to år gammel. Med unntak av at familien min og jeg også bodde i Kenya i 1984-86, er jeg oppvokst på Tonstad i Sirdal kommune. I perioden 2010-2021 bodde jeg i Oslo, men flyttet så til Vennesla for å bo nærmere min datter som bor i Kristiansand.

I min oppvekst jobbet jeg mye med musikk, både som musikkskolelærer, komponist, lydtekniker, korleder og mer, men etter at jeg startet eget IT-selskap i 1999 gikk gradvis det meste av tiden til det. I tillegg til å være daglig leder og webutvikler i mitt IT-selskap, har jeg også skrevet en av Norges mest populære blogger på tjomlid.com, jeg har holdt nesten 150 foredrag i inn- og utland, gitt ut et par bøker, er en aktiv samfunnsdebattant, har flere populære podcaster og en YouTube-kanal.

De siste årene har jeg likevel rettet mitt fokus mer og mer mot fotografering, som er blitt min store lidenskap. Jeg har fotografert noen bryllup rundt omkring i landet, gjort portrett- og show-fotografering for Feelgood & iStage, samt en del fotografering av restauranter og mat både i Oslo og på Sørlandet. Jeg har også tatt bilder av bedrifter, reportasjefoto for ukeblader, konsertfoto, events, boudoir og portrettbilder.

I 2022 ble jeg medlem av Norges Fotografforbund og etablerte selskapet Qualia AS.

Ta gjerne en kikk på min nettside qualia.no for å se bildene mine, og hvis du liker dem hadde det vært utrolig spennende å få fotografere for deg uansett hvor i verden det måtte være!

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Med vennlig hilsen
Gunnar