Bjelland foto

Portrettfotograf med studio i Flekkefjord sentrum

E-post : post@bjellandfoto.no
Tlf: 41 50 11 61
Web: www.bjellandfoto.no
Facebook: BjellandFoto
Instagram: BjellandFoto

Bjelland Foto
Øvre Vollgate 5
4400 Flekkefjord

Fotograf Thomas Bjelland

Heisann!

Mitt navn er Thomas Bjelland og jeg jobber som fotograf i Flekkefjord i Agder. Jeg startet eget studio i 2010 etter å ha fullført 2-årig fotografutdannelse på Norges Kreative Fagskole i Stavanger. I tillegg er jeg utdannet barne- og ungdomsarbeider, noe som kommer godt med når jeg fotograferer skole- og barnehagebarn. 

Jeg elsker å jobbe med mennesker, og i studio driver jeg for det meste med portretter. Det gir meg muligheten til å bli bedre kjent med deg, til å finne ut hva du ønsker å sitte igjen med av bilder, og ikke minst sørge for at opplevelsen blir så positiv som mulig. Ja, for det er ikke til å stikke under en stol at de fleste føler seg ganske ukomfortable foran kamera, og gjør derfor det de kan for å unngå det. Mitt mål er å gi deg de verktøyene og den kunnskapen du trenger for å kunne føle mestring, og på den måten jobber vi oss mot et felles mål; en positiv opplevelse og bilder som gjør deg både fornøyd og stolt.