Konfirmantfotograf Sørlandet

Er du på leting etter en konfirmantfotograf på Sørlandet? Her finner du medlemmer av Sørlandske Fotograflaug som tar denne typen fotograferinger. Vi har fotografer i hele Agder, både Vest-Agder og Aust-Agder.

Fotograf Peder Austrud

Fotograf Peder Austrud startet sin karriere som motefotograf i Oslo, flyttet deretter til Sørlandet og har opparbeidet seg en høy faglig kompetanse. Holder til midt i Norges sydligste gågate.
Les mer om fotografen

Fotografi – Vis meg ditt hjerte

Fotograf Janicke Vestheim Søresnen, studio i MANDAL. Jeg har studert mediekunnskap med fordypning i fotografi ved Universitetet i Agder, og startet mitt enkeltmannsforetak i 2013. Jeg fotograferer baby, barn, søsken og familie. Tar oppdrag på Sørlandet.
Les mer om fotografen

Galleri Imago AS

Fotografmester Klara Kristine Liland, portrettfotograf med studio i Flekkefjord sentrum.Fotograferer alt innen portrett fra nyfødt til barn, konfirmanter, familier og bryllup.
Les mer om fotografen

Resvik Fotostudio

Hos Resvik Fotostudio fotograferer vi små og store – med litt magi og glitter!  Vi holder til i Grimstad og fjern og nær er hjertelig velkommen hit for fotografering!
Les mer om fotografen

Studio Design

Fotograf Kristin Heier har fotografert portretter og bryllup siden 1999 og leverer fotohåndverk av høy klasse. Hun har i tillegg en fantastisk evne til å skape en god og trygg atmosfære med lave skuldre under selve fotograferingen. Hun fotograferer også for bedrifter.
Les mer om fotografen

Lurer du på hva Sørlandske Fotograflaug er? Klikk her for å lese om lauget.