Bryllupsfotograf Ingvild Kolnes

Posted on

Spesialisert innen bryllup og parfotografering. Bor i Kristiansand men fotograferer gledelig bryllup over hele landet og reiser også utenlands.

E-post: hei@ingvildkolnes.no 
Tlf: 48 17 43 74 
Web: www.ingvildkolnes.no
Facebook: ingvildkolnes
Instagram: ingvildkolnes

Fotograf Ingvild Kolnes

Tidligere fotograferte jeg alt fra kun portrettbilder til hele bryllupsdager, men etter å ha fått utallige tilbakemeldinger som at “vi skulle hatt fotograf med hele dagen” eller “vi er så glade for at vi valgte heldagsfotografering” har jeg valgt å hovedsakelig tilby dette.

Da er jeg del i mest mulig av dagen og kan dokumentere det som skjer, og fortelle hele historien for å sikre at paret sitter igjen med best mulige minner fra bryllupsdagen deres- det er jo tross alt det det handler om.

For min del er det viktig å bli kjent med de jeg fotograferer, og jeg er veldig glad i uhøytidelige, naturlige bilder som viser stemningen og øyeblikkene i løpet av dagen. Dagen går så altfor fort og det er fint å kunne se tilbake på alt i årene som kommer.